Център за нови
строителни технологии
и материали

 
Начало
Информация за нас
Продукти
Цени
Дистрибутори
Обратна връзка
Контакти
Login
 
Контакти
Адрес: гр. Ботевград 2140,
бул. Цар Освободител 34

тел: 0723/ 60-388
        0888 407 922
        0888 382 553
e-mail: depron@abv.bg             interit@abv.bg
ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ на ДЕПРОН - универсална изолационна плоскост от екструдиран полистирол за вътрешни енергоспестяващи ремонти -3мм и 6мм.

ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ на РАУФАЗЕР ТАПЕТИ

ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ на МЕТАЛНА МРЕЖА за АРМИРАНИ ЗАМАЗКИ AKS 50

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ на PROCHEM – ДЕКОРАТИВНИ ГРЕДИ и ДЪСКИ от полиуретан и ОБКОВ.

ОФИЦИАЛЕН ДИЛЪР ЗА БЪЛГАРИЯ на OKU Obermaier GmbH – СОЛАРНИ АБСОРБЕРИ, ФИЛТЪРНИ СИСТЕМИ и АКСЕСОАРИ.

ОФИЦИАЛЕН ДИЛЪР ЗА БЪЛГАРИЯ на Gerlinger GmbH – СТРОИТЕЛНИ ФОЛИА.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на ИНТЕРИТ - универсална изолационна плоскост от екструдиран полистирол за вътрешни енергоспестяващи ремонти - 4мм и 7мм.
Кратка история на фирмата

Фирмата е регистрирана през 1990 година. Основната и дейност е нови строителни технологии и материали. От 1994 година е официален вносител на изолационни плоскости за енергоспестяващи ремонти - "ДЕПРОН", рауфазер тапети и армиращи метални мрежи за армирани замазки - всички внос от Германия. Наложени на българския пазар, с навлизането на новите строителни технологии, материалите ни се ползват с добро име и все по-голямо търсене.

Основни дейности на фирмата

Изградили сме широка дистрибуторска мрежа в цяла България и се радваме на добро сътрудничество с нашите партньори. За региона на Ботевград фирмата е профилирана за търговия на едро и дребно с всички видове вътрешни и външни изолации, включително топло- хидро- и шумоизолации, лепила, армиращи мрежи, грундове, шпакловки и мазилки за тях, фасадни и декоративни покрития и облицовки, гипсокартони и всички видове монтажни и крепежни елементи, окачени тавани и конструкции, покривни покрития от Италия и Германия, висококачествени инструменти и аксесоари от PVC и метал, окачени тавани и конструкции, ламиниран паркет и други.
© 2005. Всички права запазени. ЕООД Логос-Ботевград